Senteret sitt bannerbilde

Influensavaksine

10. januar 2022

Vi tilbyr nå influensavaksine, også til personer utenfor risikogruppene. Dvs at alle som ønsker influensavaksine kan få tatt dette på kontoret til 200kr. Gjerne ta kontakt med kontoret via e-kontakt på helsenorge.no

Influensavaksine

15. oktober 2021

Vi har nå mottatt influensavaksiner og disse kan settes på kontoret etter avtale. Vennligst benytt e-kontakt vis helsenorge.no, eller evt tlf, for å få satt opp time til dette. 

Corona-virus!

18. august 2021

Kommunen har stengt ned "luftveisklinikken", og dette vil medføre et økt antall pasienter med luftveissykdom på legekontoret. Fastlegekontorene må fortsatt følge anbefalinger om stramme smittervernstiltak, og vi ber derfor om forståelse for at alle med symptomer på luftveissykdom (f.eks hoste, tungpust, feber), vil settes opp til telefonkonsultasjon med lege før evt besøk på kontoret avtales. Ved mistanke om corona kan det bli nødvendig å gjennomføre undersøkelse i pasientens bil på parkeringsplassen utenfor for å unngå smitte på kontoret. 
 

Janssen-vaksine

22. juni 2021

VI TILBYR DESSVERRE IKKE JANSSENVAKSINEN, AV KAPASITETSHENSYN OG ETTER ANBEFALINGER FRA FHI OG LEGEFORENINGEN.

Kontroll av barn ved helsetasjon

22. juni 2021

Kontroller som vanligvis gjennomføres ved helsestasjonen, som 1 -og 2-årskontroll, kan dessverre ikke utføres hos fastlege. Ved mistanke om sykdom, kan en benytte en vanlig legetime.

ETTERREGISTRERING AV VAKSINER:

22. juni 2021

Vi tilbyr vurdering av dokumentasjon, og evt registrering av godkjente* Covid19-vaksiner tatt i utlandet. Dette er en skjønnsmessig vurdering, og innebærer ingen garanti for registrering. Pasienten er selv ansvarlig for å sende over nødvendig dokumentasjon, og  antistofftest kan bli påkrevd.
Prisen for vurdering er 500kr, og ytterligere 400kr ved behov for antistofftest.
Prisen er uavhengig av om vurderingen ender med registrering eller ikke, og må betales fullt og helt av pasienten selv.
*Godkjente vaksiner: Moderna, Pfizer, AstraZeneca og Johnsen og Johnsen

Koronavaksinasjon

18. januar 2021

Koronavaksinasjonen foregår per i dag som en massevaksinasjon i regi av kommunen. De eldste >65 år vaksineres først parallelt med helsepersonell, deretter alle mellom 18 og 65 år med risikotilstander og så alle andre over 18 år som måtte ønske vaksinen. 

OBS Alle fra og med 18 år som ønsker vaksinen, bes om å registrere seg via link på kommunens hjemmesider, så vil man bli kontaktet når det er tilgjengelige vaksiner i hht retningslinjene for prioritering. Man kan også hjelpe andre med å registrere seg, men må da huske på å følge opp sms'er med informasjon om time i etterkant.

For å se status av vaksineringen i kommunen, registrering av ønske om vaksine eller ytterligere informasjon se: Koronavaksine i Ullensaker kommune og Koronainformasjonssidene til kommunen

Ledig kapasitet hos ny lege; vi utvider legekontoret med en lege til fra mai 2021

18. januar 2021

Vi har pusset opp og utvidet Sundbytunet legekontor, og ønsket dr Johannes Bekkhus hjertelig velkommen fra 1.mai! Han har god kapasitet på listen sin til å ta i mot nye pasienter som vi ønsker hjertelig velkommen til Sundbytunet.

Deltidsvikar for dr Kragerud

8. april 2020

Dr Kragerud har vikar på tirsdager, fredager og annen hver onsdag, dr Aisha Qureshi Akhtar.

OBS Bestillinger av timer vil gå via felles timebok på Helsenorge.no pga datatekniske begrensninger der vikar foreløpig ikke kan skilles ut i egen timebok. Man vil derfor motta sms med info om time hos fastlegen som bekreftelse på timebestillingen uansett om timen er satt opp hos vikar eller fastlegen.

Vi har automatisk betalingsterminal

10. juni 2016

Betaling skjer ved bruk av bankkort og er gebyrfritt. Ønsker du unntaksvis å betale kontant tar vi kun imot eksakte beløp da vi ikke har anledning til å veksle.

Dersom du ikke har anledning til å betale med bankkort vil du også kunne velge giro direkte i maskinen, men det vil da utløses et girogebyr. Glemmer du å betale når du drar fra legekontoret sendes giro i posten automatisk.

Denne løsningen brukes allerede på de fleste legekontorer og legevakter i landet.