Senteret sitt bannerbilde
OBS Alle henvendelser og timebestillinger må gjøres via helsenorge.no. IKKE BENYTT KNAPPENE FOR KONTAKT PÅ DENNE SIDEN DA DE IKKE BETJENES LENGER.

Bestilling av time gjøres via Helsenorge.no

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid anbefaler vi å kontakte oss via Helsenorge.no.

 

Har du behov for akutt hjelp og liv kan være i fare, ring 113. Ved akutt sykdom utenom kontorets åpningstider kan du også få hjelp ved Ullensaker interkommunale legevakt tlf 116117.

Bestille/avbestille legetime, eller endre timeavtale via Helsenorge.no

Du kan endre eller avbestille legetime ved å logge inn på Helsenorge.no og gjøre endringen selv direkte i timeboken, eller sende legekontoret en henvendelse.

 

Avbestilling må skje innen 24 timer (gjelder virkedager) før konsultasjonen skal finne sted, ellers vil du bli belastet for timen. Vi gjør også spesielt oppmerksom på at gebyret for uteblivelse fra time eller for sen avbestilling ikke dekkes av folketrygden. Beløpet anses ikke som godkjent egenandel etter bestemmelser gitt med hjemmel i lov av 28. februar 1997 nr 19.om folketrygd § 5-3. Slik betaling vil altså også kreves av alle pasienter som ellers er fritatt for betaling av egenandel, f.eks om det gjelder barn, du har frikort eller er gravid.